Saturday, June 25, 2016

Icebug Kõva Mehe jooks / Tough Guy Run

Muda, voolavad savise põhjaga jõed, mudane tiigivesi, kraavid, oksad, takistustest üle ronimine ja jällegi mudas roomamine = üllatavalt üks vapustavamaid kogemusi.

Stamina korraldas 9.ndat korda Kõva Mehe jooksu, mille rada asus Saunapunktis ja selle ümbruses. Juba 9s kord aga mina avastasin selle alles märtsis Varssavisse sõites kui Valdo sellest rääkis. Võtsin plaani ja jäin põnevusega ootama.

Kohale jõudes tervitas päike ja soojus. Numbri järele minnes vaatasime võimalikku osa rajast, mis jäi raudtee lähedusse. Kuna jooksjaid oli registreeritud 706 (lõpetajaid 639) ning rada natuke limiteeritud, starditi kolmest grupist 10 minutiliste vahedega. Minul eelnevat tulemust kirjas polnud, seega alustasin viimasest, kolmandast grupist.

Rada oli 10km ning kulges Saunapunkti ümbruses. Meil oli võimalus kõikvõimalikest takistustest üle ronida (ronimissein, heinapallid, müürid, etc), tiigis supelda, mitu korda jõge ületada või selle porisel kaldal liikuda, langenud puudest ja okstest üle joosta, raskusi kanda, roomata traataia all poris, läbi torude ning muda, muda, muda. Möödamineku kohti ei olnud piisavalt (no loomulikult kõva mees jookseb pikas heinas ja tihedas metsas ka mööda).

Nautisin seda kõike uskumatult palju. Aeg 1.06,59 ja naiste 4s! Kokkuvõttes 145s. Super elamus :)






















No comments:

Post a Comment