Saturday, March 2, 2019

Presidendimatk 2019

Enamik meie matkaseltskonnast
Märkamatult on kätte jõudnud märts. Sellega kaasnes juba 16s president Arnold Rüütli poolt ellu kutsutud Presidendimatk marsruudil Aegviidu-Nelijärve-Jäneda

Matkajad said ette võtta 7km raja mööda kergliiklusteed ning suusatajad 10km läbi Nelijärve.Vähemalt kahel viimasel aastal on matka patrooniks ja osavõtjaks president Kersti Kaljulaid, enne seda luges avasõnad ja võttis teekonnast osa president Arnold Rüütel.

KSK Alem on mitmendat aastat organiseerinud transpordi matkale. Teist aastat on see olnud minu ülesanne. Peaks mainima, et mulle  meeldib asju organiseerida 😊
Ilm oli super, päike paistis, peaaegu tuulevaikne, natuke külmakraade. Bussi aknast stardikoha suunas liikudes tundus kergliiklustee väga jäine kuid tegelikult oli rada küll lumine aga mitte libe. Matkalised saabusid busside ja rongidega ja kokku oli meid hinnanguliselt palju.

Jäneda Musta Täku tallis pakuti ikka #hernesuppi. Aga õnneks sai süüa leiba ja karaskit ning kõrvale teed. Mõisahoones oli neljandat aastat koogikohvik, sest kulutatud kalorid oli vaja ikka tasa süüa. 

Järgmine aasta jälle.
Aegviidu raudteejaama hoone

9.03 toimub Karinu proovirännak. Võib-olla. 
17.03 on Sakala tee matk
24.03 on orienteerumismatk ümber Türi

No comments:

Post a Comment