Thursday, May 2, 2019

Tunne koduvalda jalgrattamatk

Aprilli viimasel pühapäeval võtsin osa järjekordsest kevadisest Türi Spordiklubide Liidu korraldatud jalgratta matkast "Tunne oma koduvalda". Matkajuhtideks Liisa ja Paul.

Eelneval nädalal mõtlesin, kas teha eelnevalt mõni jalgrattaring. No, et sooja teha või nii. Ja valusa istumisega ära harjuda. Samas, kui enne istumine valusaks teha, siis ei oleks sõita kannatanud.  

Seekordne retk viis ca 40 ratturit Kellisaare lõkkepaika. Sõidu algus oli Türi raudteejaamas, edasi liikusime Saunametsa Jändja vesiveski juurde. Sõitsime mööda väiksemaid teid, lõik mööda maanteed. Mina sõitsin esigrupi järgi, kui ühel hetkel selgus, et olime väikese valepöörde teinud. Ümberpöörd ja vastutuult tagasi. jõudsime metsa alla ja algas sõidu põnevam osa. Kraavid, pori, liiv ja künkad. Kellisaares oli väike puhkepaus, pakuti õuna ja grillvorste. Tualetipeatus. Jagati kevadpealinna templeid. Siis jätkus sõit mõnda aega mööda maanteed. Selg andis selleks hetkeks tunda. Jõudsime tagasi Jändja vesiveski juurde ning jätkasime kruusateel tagasi Türile. Proovisin sõita niipalju kui võimalik sirge seljaga. Põlv pidas vastu aga selg mitte nii väga.



No comments:

Post a Comment