Friday, June 24, 2016

Wow Run 18.06

Laupäeval toimus Tartus Wow värvijooks. Ma ei mäletagi, kuidas ma selle jooksu avastasin. Tean, et olin esialgu pettunud, et see toimub Narvaga samal päeval. Õnneks lükati jooks nädala võrra edasi edasi ja oli võimalus osa võtta.

Minu esimene koosjooksmine aega võtmata ning kohti selgitamata. Inspiratsioon on pärit India Holi pidustustelt, millega tähistatakse talve lõppu ning kevadiste värvide algust.

Rada oli ette nähtud 5km, millele jaotatud 4 värvipunkti. Aga kuna eelmisel päeval oli päris kõva torm ja jooksu ajal jätkuvalt tugev tuul, siis rada kujunes ca 3km pikkuseks ning jäi ainult Tähtvere parki.


Kolmandas punktis suutsin kile taha komistada (värvipunktides olid maas suured kiled. Aga oli tuul ja need kippusid lainetama) ja mõlemad peopesad, küünarkuni, põlve ja puusa katki kukkuda.

 Värvidega ka väga koostööd ei olnud :D Meile paisati peale roosat, kollast, sinist ja rohelist. Lõpuks olid mul peal ainult roheline ja kollane.



Last Satruday there was Wow Run in Tartu Tähtvere Park.  I don`t actually recall how I discovered the run but I know I was dissapointed for not being able to participate because it was supposed to be at the same day with Narva. Fortuanately, Wow Run was postponed for a week.

My first running together woth others without counting the time or the places. The inspiration comes from India`s Holi celebration that is dedicated to beginning of Spring and its colours.

It was supposed to be a 5km track that had 4 colour stations. But as it had been a strong storm the previous day and the wind was still quite strong, the track was shortened to approximately 3 km and was held entirely in Tähtvere park.

In third colour station I managed to stumbe in plastic that was did`t let the colour be wasted and break both my palms, elbow, knee and hip.

I also didn`t manage to collaborate with colours. We had pink, yellow, blue and green stations and I only ended up in yellow and green.

No comments:

Post a Comment